maanantai 12. helmikuuta 2018

Lisää meikkiä

Tässä pari kuvaa klassisesta meikistä. Käytin luonnollisia mattapintaisia ruskeita sävyjä liikkuvalla luomella. Huulipuna oli myös mattapintainen klassinen punainen sävy.



Tässä pari kuvaa trendikkäästä meikistä. Tehtiin korostusta/varjostuksia koska se kuuluu trendi meikkiin. Myös kissasilmäinen eyeliner on edelleen trendikäs. Käytin ruskeita sävyjä silmiin ja vissiin vähän helmiäistäkin sävyä. Tässä ennen ja jälkeen kuvat.



Tässä kuvia luonnollisesta meikistä. Kulmat tehtiin luonnollisen vaalean ruskealla sävyllä. Kevyesti laitoin silmärajaukset vaalean ruskealla luomivärillä. Huuliin valitsin paidan sävyisen persikkaisen huulipunan.




Tässä lähdettiin tekemään häämeikki. Halusin tehdä luonnollisen/näyttävän meikin. En halunnut kulmia liian tummaksi joten tein ne ruskealla sävyllä. Luomille laitoin lämpimiä ruskeita sävyjä sekä vähän helmiäistä persikan sävyä ja hieman kultaa. Huuliin valitsin punaisen sävyn joka sopisi kivasti hiusten väriin. Aluksi ajattelin kuparin sävyä luomiväriä mutta ajattelin että kokonaisuudessa voisi tulla liian paljon punaista.
 





 





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti