perjantai 24. marraskuuta 2017

Poikien sopeutuminen

Pojat ovat viihtyneet ranalla tosi hyvin. Yhtenä päivänä Emmanuel oli siellä 8 tuntia eikä millään olisi halunnut tulla pois. Tässä oli isot sadepilvet tulossa lähemmäksi ja värit niin kauniit. Pikkumies ja iso maailma!




Pojat saivat kokea moottoriveneen nopeutta kun mentiin Maleen 5-8 minuutissa. Emmanuel ei olisi halunnut tulla pois veneestä. Selkeesti kova vauhti oli hänestä mukavaa.


Ziki tekee kavereita joka paikassa. :) Puistossa ollut myös mukavaa!



Äiti tuli takaisin Malesta ja pojat sai vähän Australialaista mysli patukkaa (suurta herkkua, koska täältä ei niin helposti saa mitä vaan ruokia). 


Pojat ovat sopeutuneet erittäin hyvin, toki ollut myös haasteellistakin. Etenkin he reagoivat ne päivät jolloin olen kampaamossa. Päivistä tulee helposti aika pitkiä koska kestää aikaa mennä ja tulla Malesta varsinkin jos on ruhkaa tai sadetta. Pojilla on myös kestänyt aikaa sopeutua eri ruokiin. Täällä syödään aika paljon tunaa, riisiä ja nuudeleita kaikissa eri muodoissa. Ruokavalikoima on aika pieni, joten ollaan yritetty keksiä eri vaihtoehtoja. Kaura puuro aamulla pelastaa päivän! ;)

1 kommentti:

  1. Hei, kiva lukea poikien kokemuksista, aika iso muutos totuttuun. Onneksi ovat pysyneet terveenä. Yllätys, että ruokavalikoima on siellä niin rajallinen.

    VastaaPoista