torstai 21. joulukuuta 2017

Colombo

Selvitettiin paikallisen kaverin kanssa tarkkaan viisumi asiat ennen kuin tultiin Malediiveille. Siitä huolimatta kun laskeuduttiin maahan sanoivat että meidän pitää poistua maasta 31 päivän jälkeen tai saadaan isot sakot. Aikaisemmin maahan sai tulla turistiviisumilla ja olla max. 3kk.  Kertoivat miten se oli muuttunut noin viikko ennen meidän tuloa. Päätettiin mennä Colomboon koska se olisi lähin maa. Lennettiin sinne 7.12 ja onneksi saatiin olla yhden kaverin luona sen ajan. Jouduttiin olemaan viikon verran että kerkesivät käsittelemään/uusimaan viisumia.

Colombossa oltiin mun kaverin luona. Hän teki meille oikeen hyviä ruokia josta nautittiin. Pojat olivat innoissaan kierrellä kaupunkia "tuk tukissa" (paikallinen halpa taksi). Colombo muistutti minua Kampaalasta, Ugandan pääkaupungista jossa mun vanhemmat asuvat, joten oli heti kotoisa olo (Esim. ilman epäpuhtaus, roskien polttamisen haju, Joulu koristeet ja laulut kaupoissa, hektinen liikenne, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, Land Cruiser autot, täydellinen lämpötila yms.)

Tässä kuvia Colombosta, meidän ystävän kattoterassilta. Oli kyllä niin kaunis auringonlasku ja näkymä! 














Tässä kuva tuk tukista :)


Tässä kuva kun perheenä mentiin ekaa kertaa tuk tukiin. Pojat oli ihan innoissaan!



 Tässä kuva mun kaverista, käytiin yhtenä päivänä viemässä yhden paidan ja mekon ompelijalle. Yhteensä maksoi 300 rupiaa, eli noin € 1.60. 


Tässä kuva ompelijasta, oli hyvin pieni koppa missä hän teki töitä. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti