torstai 21. joulukuuta 2017

Kampaamo vierailu Colombossa

Malediiveillä monet menevät Sri Lankaan opiskelemaan kauneusalan ammattia. Halusin hyödyntää meidän Colombo reissua ja vierailla kauneusalan koulussa. Olisin halunnut nähdä miten he opettavat siellä yms. Colombossa on Roots Hair and Beauty Salon and Academy (Tässä linkki josta voi käydä lukemassa enemmän: http://rootssalonandacademy.com/) Valitettavasti koulu oli jo suljettu loman viettoon, joten en päässyt sitä katsomaan. Siitä huolimatta kävin heidän kampaamossa tapaamassa koulun/kampaamon omistajaa. Tässä kuvia kampaamosta. 



Tässä huone jossa tekevät kasvohoitoja. 


Tässä huone jossa tekevät jalkahoitoja.



Tässä Shyamani Priyanthi, koulun ja kampaamon pyörittäjä.  Hän on ollut noin 30 vuotta alalla ja saanut presidentiltä palkinnon. Mun käsittääkseni hän omistaa sen koulun ja opettaa. Hän on myös kampaamossa ja sielläkin ohjaa työntekijöitä. Hän oli todella ystävällinen ja mukava. Keskusteltiin noin pari tuntia ja vaihdettiin kuulumisia. Oli rohkaisevaa jutella hänen kanssaan, koska hän vahvisti monta asiaa mitä itse olen koulussa oppinut. Ilmapiiri oli hyvä työntekijöiden kesken ja olivat innoissaan ottamaan minut heidän kampaamoon. 


Tässä kuva hänen miehen kanssa. 


En tiedä miten tätä suomeksi kuvaillaan. Englanniksi tätä kutsutaan "threading", eli langalla nypitään kulmakarvat. Se poistaa kaikki pienetkin karvat jota ei näy. Noin pari kolme minuuttia kesti ja sattui. Mun kulmat oli ihan turvonneet ja punaiset sen jälkeen. Siitä huolimatta oli kätevä ja halpa! Alle €2 maksoi saada kulmat nypittyä siististi!






1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista, ainakin kuvien perusteella tuntuu salongit olevan aika samanlaisia eri puolilla maailmaa. Toki moni asia on sitten käytännön tasolla hyvin erilaista. Rohkeasti olet ottanut yhteyksiä eri paikkoihin.

    VastaaPoista