sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Hoitosarjan esittely ja tehohoito

Ensimmäisellä viikolla sain mahdollisuuden tehdä tehohoidon Vaiken miehelle. Hänellä on kausittain ollut enemmän kuivaa hilsettä ja punotusta hiuspohjassa. Hänellä on myös aika pitkät hiukset. Aloitin hoidon rapsuttamalla hiuspohjaa kammalla. Vaike selitti minulle miten hilse irtoaa paremmin, jos hiuspohjaa vähäsen rapsuttaa. Asiakkaan mielestä rapsutus tuntui mukavalta, koska hänen hiuspohjaa myös kutitti. Rapsutuksen jälkeen pestiin hiukset syväpuhdistavalla samppoolla. Pesin hiukset pari kertaa, jotta hilse irtoaisi paremmin. Pesun jälkeen tein ristipää jakauksen hiuksiin ja laitoin hoitavan aineen koko päähän. Kävin pään läpi siveltimellä niinkuin opittiin koulussa. Hoitosarjan jonka valitsin oli System 4 Vital Cure.

Tuotteesta enemmän tietoa:
- hajusteeton
- hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille
- stimuloi hiusten kasvua
- sopii kaikille hiustyypeille
- palauttaa hiusten ja hiuspohjan luonnollisen kosteustasapainon
- elvyttää pintaverenkiertoa ja kuorii kuolutta ihosolukkaa
- antaa kauniin kiilloon ja selvittää
- käytetään myös haudehoitona

Sitten hierosin asiakkaan päätä kymmenen minuuttia. Sen jälkeen suojasin asiakkaan pään myssyllä ja laitoin hänet lämpölaitteen alle (unohdin sen oikean nimen!) noin 12 minuuttia. Sitten pestiin aine huolellisesti pois hiuksista. Pyyhekuivauksen jälkeen hieroin System 4 Serumia hiuspohjaan. Idea oli rauhoittaa hiuspohjaa ja talineritystä. Sen jälkeen kuivasin tukan föönillä. Asiakas oli tyytyväinen ja tuotteet olivat hyvät.

Aktiiviset ainesosat molemmissa tuotteissa:
- Pantenoli, Vehnäproteeini, Mentoli, Piroctone Olamine, Salisyylihappo, Teepuuöljy, Koivu, Takiainen, Peltokorte, Köynnöskrassi, Nokkonen, Rosmariini, Aaloe, Vesikrassi, Hevoskastanja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti